Se alle solbrillene her


Hvilke trender er dominerende for våren 2019 ? Skal du velge et par oversized solbriller fra Gucci, smale Cat Eyes fra Vogue by Gigi Hadi, runde solbriller fra Giorgio Armani eller gå for en pilot fra Ray-Ban®. En ting er sikkert at det blir en fantastisk solbrille-sesong hvor du kan boltre seg i ulike stilarter som matcher ditt humør og din personlige garderobe.

 

Detaljer, fasonger og typer du ikke kommer utenom denne våren.

Velg mellom funky oversized i  70- tall still, glamorøse store runde i gullmetal, Cat-Eyes i Acetat eller gå for en rett og small solbrille i et stramt design.

 

 

 

Se alle solbrillene her

 

 

Vi går en fargerik vår i møte – alle de store motehusene går for farger.

Når det gjelder farger går det fremdeles mye i svart og havanna for de klassiske modeller, men vi kan love masse fine pasteller og transparente farger, i tillegg til  knasje farger som pink, gul og grønt som komme for fullt denne vår – spesielt på brilleglassene. Brilleglassene er viktigere enn noen gang – velg “mirror” speil i f.eks rose, pink, copper eller aqua eller gå for de glamorøse graderte glassene, som passer perfekt til tidens 80- og 90-talls stil. Vi anbefaler også å ta en ekstra titt på vårens nykommere innen glassfarger, nemlig rose- brown.

 

 

 


Få den perfekte solbrille-garderoben

For å bygge opp din egen solbrille- garderobe anbefaler vi alltid å ha en en klassiker som f.eks en sort eller brun havanna solbrille med litt kraftig ramme i din personlige solbrille garderobe. Du kommer heller ikke utenom en pilot eller en solbrille med litt rund former for et mere casuelt look. For å gjøre det hele helt komplett supplerer du med en sporty solbrille i friske farger fra Oakley.

 

Se alle solbrillene her

 

 

 

 


Velg SUN FLEX – vår solbrille konto – helt rente og gebyrfritt

Vi har gjort det mulig for deg å investerer i din helt egen solbrille- garderobe uten å måtte blakke seg helt. Nå kan du nemlig dele opp betalingen på solbriller over 10. måneder helt rente og gebyr fritt. Velger du vår SUNFLEX – betalingsløsning så får du solbrillen med deg samme dag. Faktura får du i posten og du velger om du vil dele opp betalingen i opptil 10. måneder, helt rente – og gebyrfritt!

 

 

 

 

 

 

 

 

Del på: