Årets fine solbriller – 2022

Sporty

De raske solbrillene er fremdeles hotte, men nå i nye varianter. Sporty solbriller fra Oakley og Blitz er alltid sikre vinnere innen sportssegmentet, men vi ser flere smale og rektangulære solbriller som har sporty referanser fra de største motehusene. Velg mellom merker som Oakley, Gucci og Bottega Veneta for tekniske detaljer og futuristiske referanser. Og ikke glem at det skal gå fort!

 

 

 

 

Girly Candy

Solbriller i lekre pasteller er så tiltalende at de nesten er til å spise opp. Her er modeller og farger i feminine Cat Eye-fasonger og runde solbriller i transparente nyanser.

 

 

Classic

Den klassiske stilen er en investering i et par solbriller som kan brukes til både fritid og fest. Her dominerer Gucci, Saint Laurent og Bottega Veneta. Stilen er tidløs og elegant, men årets varianter er tøffere enn tidligere. Statement-detaljer med både store og små logoer, og gjenkjennbar dekor som avspeiler merkenes ekslusivitet og luksus.

Materialer og former forsterker den klassiske stien i kraftige acetater i square- eller round-shapes.

De klassiske solbrillene er for deg som ønsker at de skal kunne brukes i mange år framover.

 

GOLD GOLD GOLD

Store solbriller i gull er tingen, og velg mellom runde, pilot eller firkantede. Solbriller i gull gir et glamorøst uttrykk, og kan gjerne kombineres med 70-, 80- eller 90-talls stilen. Solbriller i metall er perfekte for sommeren og superfine til lette klær som kjoler og lange kaftaner. Gull er lekkert til solbrun hud, sandaler og mønstermiks.

 

 

 

Del på: