2-ÅRSJUBILEUM – FÅ 30%

Vi feirer vårt 2-årsjubileum med å gi deg 30% rabatt på et stort utvalg briller.

Start med en gratis elektronisk synstest. Viser testen at du trenger en utvidet synsundersøkelse står våre autoriserte optikere klare til å  hjelpe deg.

En utvidet synsundersøkelse inkluderer i tillegg til utmåling av styrker også netthinnebilde og trykkmåling.

 

Bestill time her - 690,-

Hos oss finner du alle de kjente merkene, velg mellom nyheter fra Gucci, Prada, Tom Ford, Giorgio Armani, Versace, Michael Kors, Ray-Ban, Oakley, i tillegg til vår populære Eye Factory-kolleksjon.

Tilbudet gjelder til og med 18. november og inkluderer Comfort-glass. Det kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter, og brilletilpasning på kr. 400,- kommer i tillegg.


Hos oss finner du alltid et stort utvalg designbriller til faste priser.

For å gjøre det enkelt har vi delt inn våre briller i 4 faste priser:

I Trendpakken til  1199,–  er vår egen populære Eye Factory kolleksjon.

I Designpakken til  2199,- finner du ikoniske briller fra Ray-Ban, sporty briller fra Oakley og stilrene briller fra Gant.

I Brandpakken til 2999,- finner du både klassiske og trendy briller fra merker som Emporio Armani, Versace, Michael Kors, Stella McCartney, Andy Wolf m. fl.

I Fashionpakken til 3999,- kan du velge briller fra verdens ledende motehus. Vi fører merker som Gucci, Tom Ford, Giorgio Armani, Prada, Ermenegildo Zegna, Alexander McQueen m. fl.

 


FAKTA OM SYN

80% av alle sanseinntrykk får du fra øynene dine. Sett av tid i «øyehelsekalenderen» til å ta vare på dine viktige øyne.

Som optikere kan vi avdekke tegn på grå stær, grønn stær og andre aldersbetingede øyesykdommer. Vi jobber tett med øyeleger i hele landet og henviser hvis vi mistenker tegn på øyeforandringer. Vi oppfordrer også alle som har eller har mistanke om diabetes til jevnlig å teste synet.

 • Øyet er kroppens fineste instrument. Vi får 10 ganger flere impulser fra øynene våre enn fra alle andre sanser tilsammen.
 • Ca 80% av alle opplevelser kommer fra øynene. Sunde og friske øyne er viktig i hverdagen – for læring, studier, jobb, fritid og sport.
 • Synet utvikler seg gjennom hele livet og det er viktig å sjekke jevnlig for nærsynthet, langsynthet, astigmatisme (skjeve hornhinner), aldersbetinget langsynthet (presbyopi) og eventuelle patologiske forandringer som grønn og grå stær (glaukoma og katarakt).
 • Forandringer i synet påvirker vår hverdag, og i tillegg til dårlige synsopplevelser, fører det ofte til manglende konsentrasjon og evne til å lære noe nytt i kombinasjon med hodepine og ubehag.

 


HVA ER EN UTVIDET SYNSUNDERSØKELSE

Vi har omsorg for øynene dine og en gratis elektronisk synstest er selvsagt uforpliktende.

Kom forbi en av våre butikker i perioden 8. til 18. november – da står alle våre optikere litt ekstra til rådighet for deg og er klare for en hyggelig prat om syn og øyehelse.

Ta en utvidet synsundersøkelse hos oss og få en grundig sjekk av øynene.

 • Forhåndsundersøkelse med autorefraktor
 • Refraksjonering (styrkeutmåling)
 • Trykkmåling med tonometer
 • Spaltlampeundersøkelse av ytre og indre øye
 • Bilde av netthinne og øyebakgrunn med funduskamera
 • Fargetest og samsynstest
 • Tykkelses- og krumningsmåling av hornhinne
 • Kontaktlinsetilpasning – og vurdering av tårefilm
 • Vurdering av generell øyehelse og eventuelle patologiske forandringer

Bli sett i høstmørket.

Velkommen til en hyggelig prat om synet ditt.

Team Eye Factory