Årets solbriller fra de største motehusene

Solbriller 2021 – The Glam is Back

Solbriller er motetilbehør som aldri før, en brille eller solbrille kan virkelig gjøre et antrekk.

I år er det de store kvadratiske metallbrillene som er i vinden. Siste sommer var det runde solbriller for alle pengene men nå gjør de rektangulære og firkantede stor suksess på Insta og hos bloggerne. Det skal være glamorøst, oversized og helst i tynt metall med dekor på front og stang.

Hos oss finner du et stort utvalg fra alle e kjente og største motehusene i verden. Vi fører merker som Prada, Gucci, Tom Ford, Giorgio Armani, Michael Kors, Stella McCartney, Versace, Valentino og selvfølgelig de ikoniske solbriller fra Ray-Ban og Oakley.

Når det gjelder farger går det mye i svart, havanna, jordfarger som olivengrønn og burgunder, men også knasje farger som pink, gul og grønt vil komme denne våren – spesielt på brilleglassene. Fargene er inspirert av det som har blitt vist på catwalken for denne sesongen, som hos  Tom Ford, Prada, Giorgio Armani, Saint Laurent og Gucci

 

               

 

                       

 

Se alle solbrillene her

 

 


Gucci har året hotteste solbriller

Hos Gucci finner du superlekkert pynt på brillene i form av overdådige perler, strass og glitter. Velg mellom ultra tynne metalbriller i oversized glamorøs stil eller fargerik acetat med de velkjente røde og grønne stiper.

Gucci er denne våren både classy, leken og glamorøs for alle pengene.

Logomani er også tilbake -Gucci viser selvtillid og går all -in på bruk av logo.

 

                     

 

                      SOLBRILLE - DAME - Butterfly - ACETATE

 

 

 

Kom innom for en hyggelig brilleprat så finner vi brillene for deg.

 

Hilsen Team Eye Factory