Årets solbriller fra de største motehusene

ÅRETS SOLBRILLEMOTE 2018

Solbriller er motetilbehør som aldri før, en brille eller solbrille kan virkelig gjøre et antrekk.

I år er det de store kvadratiske metallbrillene som er i vinden. Siste sommer var det runde solbriller for alle pengene men nå gjør de rektangulære og firkantede stor suksess på Insta og hos bloggerne. Det skal være glamorøst, oversized og helst i tynt metall med dekor på front og stang.

Hos oss finner du et stort utvalg fra alle e kjente og største motehusene i verden. Vi fører merker som Prada, Gucci, Tom Ford, Giorgio Armani, Michael Kors, Stella McCartney, Versace, Valentino og selvfølgelig de ikoniske solbriller fra Ray-Ban og Oakley.

 

    

Gucci har året hotteste solbriller

Hos Gucci finner du superlekkert pynt på brillene i form av overdådige perler, strass og glitter. Velg mellom ultra tynne metalbriller i oversized glamorøs stil eller fargerik acetat med de velkjente røde og grønne stiper.

Gucci er denne våren både classy, leken og glamorøs for alle pengene.

Logomani er også tilbake -Gucci viser selvtillid og går all -in på bruk av logo.

 

 

 

 

KLIKK HER: Gucci har årets hotteste kolleksjon

 

 

Se alle solbrillene her

 


Gigi Hadid viser veien

Solbrillemoten 2018 vil også være året hvor de smale solbrille med cat-eye fasong slår til. Gjør som Gigi Hadid  og velg rosa, gule eller blå glass.

 

 

 

Når det gjelder farger går det mye i gull, havanna, jordfarger som olivengrønn og burgunder, men også knasje farger som pink, gul og grønt vil komme denne våren – spesielt på brilleglassene. Fargene er inspirert av det som har blitt vist på catwalken for denne sesongen, som hos  Tom Ford, Prada, Stella McCartney, Giorgio Armani og Gucci

 

Kom innom for en hyggelig brilleprat så finner vi brillene for deg.

 

Hilsen Team Eye Factory

 

KLIKK HER: Tips for deg som vil gå våren imøte med kule shades: