Vårens briller – 30% på alle typer brilleglass

Vi ønsker vårens briller og solbriller velkommen i våre butikker.

 • Vi gir deg nå 30% rabatt på alle typer brilleglass.
 • Gjelder også progressive brilleglass.
 • Våren står for døren og et par solbriller med styrke er kanskje noe du har overveid.
 • Ved kjøp av 2 par briller, f.eks solbriller med styrke, gir vi deg 50% på brille nr. 2.
 • Gjelder rimeligste paret.

Velkommen til en trygg og hyggelig brilleprat.

Velg mellom kjente merker som Ray-Ban, Oakley, Tom Ford, Gucci, Prada, Valentino, Giorgio Armani, Persol, Burberry, Versace, Andy Wolf, o.a. I tillegg fører vi våre egne kolleksjoner RAW og Eye Factory-kolleksjoner til meget fornuftige priser.

 

Synsprøve nå 590,-

 


Vi hjelper deg med å velge riktige brilleglass – nå 30% på alle typer brilleglass

 • Du får 30% på alle brilleglass – gjelder alle typer brilleglass
 • Progressive – vi fører markedets beste kvalitetsglass med 50% større lesefelt
 • Dataglass og office-glass for deg som sitter mange timer foran skjermen
 • Solbrilleglass med styrke – velg mellem et stort utvalg
 • Fargeskiftende glass – nå i mange nye farger
 • Ekstra tynne og lette brilleglass for deg med høye styrker
 • Brilleglass med bluefilter, UV-filter, refleksbehandling, aqua-behandling, o.a.
 • Lifestyle glass & stressless-glass for deg som er student eller ser mye på skjerm og data.
 • Ray-Ban originale styrkeglass – kommer også som solbriller
 • Ved kjøp av 2 par briller får du 50% på brille nr. 2. Gjelder rimeligste paret.


Ta en utvidet synsundersøkelse

Våre dyktige optikere utfører grundige synsundersøkelser av øynene dine, og vi måler styrkene dine med topp moderne utstyr. I tillegg undersøker vi alltid din generelle øyehelse og tar digitale netthinnebilder og trykkmåling av øynene.

Synsprøve til kr. 590- spar kr. 200,- inkludert digitalt netthinnebilde og trykkmåling

 

Bestill time hos våre autoriserte optikere

 

Synsprøve nå 590,-

 


Våre briller og solbriller har endelig kommet til butikkene

I Eye Factory elsker vi briller. Vi er hele tiden på utkikk etter briller med unikt design. Vi ser etter briller med høy kvalitet og stiller krav til våre leverandører. Vi jobber med verdens beste innen briller og ser alltid etter ulike materialer og former for å kunne tilby deg design som passer for ditt ansikt og matcher din stil og garderobe.

Det er sammensetningen av vårt sortiment og som gjør at alle kan finne en helt personlige stil hos oss. For å holde oss oppdatert på de siste trender og moter innen briller reiser vi  jevnlig på messer i Paris, Milano og København.

Velg mellom kjente merker som Ray-Ban, Oakley, Tom Ford, Gucci, Prada, Valentino, Giorgio Armani, Persol, Burberry, Versace, Andy Wolf, o.a. I tillegg fører vi våre egne kolleksjoner RAW og Eye Factory til meget fornuftige priser.

 

     

 

   

 

Se alle briller her

 

Valg av riktige brilleglass  – se hele forskjellen

Brilleglass kommer i mange utgaver og kvaliteter. Dine øyne er unike og vi tilpasser alle typer brilleglass. Våre dyktige optikere utfører  grundige synsundersøkelser av øynene dine, og vi måler styrkene dine med topp moderne utstyr. I tillegg undersøker vi alltid din generelle øyehelse og tar digitale netthinnebilder og trykkmåling av øynene dine.

Brilleglass for alle behov

Vi har lang erfaring og fører markedets beste kvaliteter for deg som er nærsynt, langsynt, har skjeve hornhinner (astigmatisme), har høye styrker eller har bruk for prismer. I tillegg er vi eksperter på tilpasning av progressive briller – og selvfølgelig har vi også de helt riktige brilleglassene for deg som trenger briller for lesing og data.

Solbriller med styrke eller fargeskiftende i nye fine farger

Vi tilpasser også briller med blue-filter. Blue-filter demper strålingen fra skjerm og mobil. I tillegg får du også et stort utvalg av solbriller med styrke, eller du kan velge mellom mange ulike fargeskiftende brilleglass. Fargeskiftende brilleglass har de seneste årene blitt forbedret og kommer nå i nye fine farger, som Emerald Green, Sapphire Blue, Amber og Ametyst i tillegg til de kjente fargene grå og brun. Kom innom så gir vi deg råd og veiledning.

 


Ray Ban ® solbriller med styrke – nå med originale sertifiserte styrkeglass!

Hos oss får du de originale  Ray-Ban® briller og solbriller med og uten styrke.

Nå slipper du som ønsker Ray-Ban® med styrke å gå rundt med glass som ikke har den unike glassteknologien, beskyttelsen og fargene som Ray-Ban er verdenskjent for. Vi tilbyr nemlig alltid originale Ray-Ban® glass også når du oppgraderer dine briller eller solbriller fra Ray-Ban® til styrkeglass.

 

Se opp for logo og inngravering i dine Ray-Ban® briller! Så er du sikker på at du får den teknologien og beskyttelsen Ray-Ban er verdenskjent for – også når du velger å oppgradere solbriller eller briller til dine styrker.

Del på: