DIGITAL ØYELEGE I BUTIKKEN

Eye Factory har inngått et tett samarbeide med flere øyeleger

Vi tilbyr nå utvidet synsundersøkelser med @EyecheckSystem, en ny og revolusjonerende teknologi og arbeidsmetode som hurtig og effektiv gir svar på din øyehelse.

Book en synstest nå, og få svar fra øyelege i løpet av kort tid.

Bestill time for synstest

 

Fordi vi samarbeider med Eyecheck slipper du å vente. Du får svar direkte fra øyelegen på din egen mobil. Innenfor få dager.

 

Vi utfører alle de nødvendige undersøkelser som inkluderer trykkmålinger, digitale netthinnebilder, spaltelampe vurderinger i tillegg til utmåling av styrker for briller og kontaktlinser.

Med EyecheckSystemet gir vi samtidig våre patienter tilgang til øyeleger som vurderer om det er nødvendig med en fysisk konsultasjon hos øyelegen. På den måten kan vi raskt og effektivt finne årsaken til uavklarte tilstander hos våre pasienter etter synsundersøkelsen.

  • Våre online Øyespesialisten vurderer tilsendte digitale data, og gir raskt vurderinger om videre oppfølging mellom deg og oss som din optiker.
  • Ved ingen diagnose og alt viser seg å være ok vil vi som optiker ta den videre oppfølging direkte med deg.
  • Hvis det anbefales henvist til fysisk konsultasjon hos øyelege/sykehus sendes henvisning til en øyelege i din region.

Fordi Eyecheck er en godkjent tredjeparts- leverandør hos Norsk Helsenett, er løsningen en del av den offentlige øyehelsetjenesten. Det betyr at du får refusjon gjennom Helfo- ordningen. Akkurat som du pleier når du går til øyelegen.