Supertilbud på solbriller med styrke

Bestill time her

 

VI SPANDERER EN SOLBRILLER MED STYRKE NÅR DU  KJØPER NYE BRILLER – VERDI 1399,-

Nyt våren og sommeren med optimalt syn og beskyttelse. Akkurat nå gir vi deg en solbrille med styrke på kjøpet til en verdi av 1399,-.

Tilbud gjelder ved kjøp av briller  fra vår Trend, Life, Design- eller Fashion-line. Vi spanderer brilletilpasning verdi 400,- og tillegg for farge til en verdi av 400,-.

1 👓 + SOL 😎

 

Velg SUN FLEX – solbrillekonto – helt rente og gebyrfritt

Vi har gjort det mulig for deg å investerer i din helt egen solbrille- garderobe uten å måtte blakke seg helt. Nå kan du nemlig dele opp betalingen på solbriller over 10. måneder helt rente og gebyr fritt. Velger du vår SUNFLEX – betalingsløsning så får du solbrillen med deg samme dag. Faktura får du i posten og du velger om du vil dele opp betalingen i opptil 10. måneder, helt rente – og gebyrfritt!

 

Se alle solbrillene her

VÅRENS BRILLER OG SOLBRILLER

Nyhetene er ankommet og du finner et stort utvalg av alle de nyeste og hotteste briller og solbriller hos oss. Usikker på hvilken brille eller solbrille som passer deg og din ansiktsform? Kom innom oss så hjelper våre brillekonsulenter deg med veiledning, gode tips og råd om valg av briller og solbriller til bruk i ulike situasjoner.

Butikkene er fylt med vårens brille og solbrillenyheter. Kom innom for en hyggelig brilleprat og en titt på de lekreste og kuleste briller fra merker som Ray-Ban®, Oakley, Ra_W, LUMI, Gant, Emporio Armani, Michael Kors, Versace, Burberry, Giorgio Armani, Prada, Tom Ford, Gucci og mange fler.

 

 

BESTILL SYNSPRØVE IDAG!

I Eye Factory har vi utviklet en utvidet standard for komplett synsundersøkelse som alltid inkludert digitalt bilde av netthinnen og måling av trykket i dine øyne. Måling av trykk og bilde av netthinnen med digital Fundus-kamera gir våre optikere muligheten til å oppdage tegn på øyesykdommer og andre sykdommer som diabetes og høyt blodtrykk. Vi samarbeider også med fastleger og øyeleger for eventuell videre utredning.

Våre autoriserte optikere er fagutdannet og spesialister i synsundersøkelser og kontaktlinsetilpasning.

Bestill time her

KOMPLETT UTVIDET SYNSPRØVE INKLUDERT NETTHINNEBILDE OG TRYKKMÅLING:

  • Forhåndsundersøkelse med autorefraktor
  • Refraksjonering (styrkeutmåling)
  • Trykkmåling med tonometer
  • Spaltlampeundersøkelse av ytre og indre øye
  • Bilde av netthinne og øyebakgrunn med funduskamera
  • Fargetest og samsynstest
  • Tykkelses- og krumningsmåling av hornhinne
  • Kontaktlinsetilpasning – og vurdering av tårefilm
  • Vurdering av generell øyehelse og eventuelle patologiske forandringer

 


BLI MEDLEM OG FÅ GODE FORDELER

EYE CLUB er lojalitetsprogrammet til Eye Factory. Her gir vi deg gode fordeler som takk for at du velger å handle hos oss. Få Eye Factory-magasinet, nyhetsbrev med inspirasjon om syn og brillemote og alle våre gode EYE CLUB-tilbud. 

I tillegg tar vi vare på dine kvitteringer, dine garantier og ikke minst opplysninger om synet ditt.

Du kan enkelt melde deg inn ved å fylle ut dette skjemaet.

Del på: