GANT – kampanje

Vårens nyheter fra GANT – SPAR 800,-

Gant briller og solbriller er kjent for sin stilrene look og stilen handlet om å være velkledd uten å være pyntet. Briller og solbriller fra GANT kjennetegnes av et sporty utseende som tar utgangspunkt i lange tradisjoner og design med inspirasjon fra den berømte Ivy Leagun- looken.

 

Nå gir vi deg 800,- i rabatt på alle briller fra GANT.

– Gant briller inkl. Comfortglass FØR 2999.- NÅ 2199,-

– Synsprøve og brilletilpasning kommer i tillegg.

– Tilbud kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter

Bestill time for synsprøve idag!

Synsprøve inkludert netthinnebilde og trykkmåling og utføres av våre autoriserte optikere.

Bestill time her - 790

BRILLEGLASS – SPAR 30% til og med 31. mai.

Alle våre priser er inkludert Comfort-glass av typen enstyrke-glass med overflatebehandling, antifleksbehandling og herding.

Du kan enkelt oppgradere til andre glass, velg fra vår glassmeny for å velge for eksempel ekstra tynne brilleglass, bedre overflatebehandlinger, solbrilleglass med styrke eller fra vårt store utvalg av progressive glass.

I tillegg fører vi et stort utvalg spesial glass som er tilpasset arbeide foran dataskjerm, mye lesning, nærarbeide og for studenter.

Kom innom for en hyggelig brilleprat – så hjelper våre autoriserte optikere med å finne den løsning som passer for deg og dit syn.

 

Solbriller fra GANT fra 1499,-

Hos oss finner du et stort utvalg av de stilfulle solbrillene fra GANT. Solbrillene fra GANT er av høyeste kvalitet fremstilt i bio–acetat og med 100% UV- filter. Se alle solbriller her.

 

Ønsker du å oppgraderer solbrillene til styrkeglass, kan du enkelt velge fra vår glassmeny, så finner vi brilleglass tilpasset dine behov og styrker. Vi hjelper deg også med progressive-glass med styrke. Alle våre solbrilleglass med styrke fåes med 100% UV–beskyttelse og polarisering. Valget er ditt.

Se vårens solbrillemote her.

Se alle solbrillene her

 

NEW HAVEN OG DEN BERØMTE IVY LEAGUE-LOOKEN

Inspirert av byen New Haven i Connecticut og det nærliggende Yale University, spiller GANT en viktig rolle i utformingen av Ivy League-looken.

Begrepet Ivy League oppstod på 1930-tallet, og henviser til en gruppe nordøstlige amerikanske universiteter, som var sportslige rivaler. Men det ble tidlig synonymt med mer enn bare sport. Det betegnet faglig dyktighet, prestisje, tradisjon, og en ny og avslappet stil som kom til å endre amerikansk mote. Stilen ble kjent som Ivy League-looken. Det var en mer tilbakelent look, og en skarp kontrast til den dobbelspente dressen med skulderputer som dominerte førkrigstiden.

I 1954 utpekte tidsskriftet LIFE New Haven som Ivy League-lookens hjemby. Grunnen til dette var New Havens driftige klesindustri, samt universitetemiljøet i byen. Det var det ideelle stedet for Ivy League-looken å blomstre.

 

Del på: