HØSTENS 3 VIKTIGSTE BRILLETRENDER

Været begynner å bli kaldere og det er på tide å begynne å sette sammen høstgarderoben. I høst er det spesielt viktig å understreke stilen og trendene med riktig tilbehør.  Du må merke deg at alle de største motehusene nå viser briller som sitt viktigste accessoirer på catwalken.

Det er spesielt 3 trender som skiller sig ut; Sporty Style, Glamorøse 70- tallet og feminin transparente acetater i duse farger.

SPORTY STYLE

Den sporty stilen er litt geeky med klare assosiasjoner til 80-tallet. Stilen kombineres med boblebukser og vindjakker  med geometriske mønster. Denne stil finner vi blant annet hos Oakley med sine store mono- lens & shields solbriller.

Vi  ser også en ny sporty stil hos flere av de store motehusene – her går de all -in med en futurisk stil. Stilen er preget av store over-sized modeller med svarte glass med blanke speilrefleks -coatinger i sølv men også oransje allround glass som kan brukes både ute og inne. Vi finner denne stilen spesielt hos Tom Ford og men også Prada har satt sitt mere feminine preg på en rekke sporte briller og solbriller denne høst.

GLAMORØSE 70- tallet

Her er stikkordet metal, metal, metal og gull, gull, gull.

Vi finner store runde shapes med enkel dekorasjon som lak på metal og tonene glass. Over-sized square og åttekantede briller er også en trend som vi vil se mye av denne høst. Det viktigste her er formen og at brillene er store men i lette materialer uten for my annet dekor. Bruken av logo er meget nedtonet og ofte helt fraværende. De store over-sized metal briller er godt representert hos blant annet Gucci, Andy Wolf, Stella McCartney, Valentino og Victoria Beckham.

 

FEMININ TRANSPARENT ACETAT

Acetatbriller i duse pastellfarger fås i alle fasonger denne høst. Velg mellom former som round, square eller de ultra feminine i cat eye. Acetat er et organisk materiale som er nedbrytbar og derfor meget miljøvennlig. Acetat er allerede kjent fra briller og kommer i ulike horn og havanna-farger, men de nyeste transparente farger i duse pasteller i som champagne, smoke, rose og mint som vil gir huden din en glød du ikke har prøvd før. De duse acetat briller finner vi stort sett hos alle, men vi digger de fra Tom Ford, Gucci og vårt eget merke Eye Factory.

Trendplaggene denne høst kan mixes og matches med briller og solbriller og styles på forskjellige måter for å understreke stilen.

Hos oss er du alltid velkommen for å få masse inspirasjon til hvordan du kan style høstens hotteste trender med briller og solbriller i tillegg hjelper vi deg med å finne riktig fasong til ditt ansikt.

 

Del på: