Kontaktlinser – få solbrille på kjøpet

Akkurat nå gir vi deg en solbrille verdi 1199,- på kjøpet  – når du kjøper kontaktlinser for 12 mnd.

Du kan fritt velge mellom månedslinser, dagslinser, toriske kontaktlinser som passer for deg med skjeve hornhinner eller multifocale kontaktlinser for deg som bruker progressive briller.

 

 

 

Kontaktlinser for alle

Livet har så mye spennende å by på, som å gå på fest, være sammen med familie og venner, drive med sport, nyte opplevelser i naturen og selvfølgelig ha en høy trivsel på jobben.

Vi har kontaktlinser for alle – enten du er nærsynt, langsynt har skjeve hornhinner, ser litt dårligere fordi du er blitt ” voksen” og trenger progressive styrker eller bare vil ha en annen spennende øyenfarge.

Kontaktlinser gir deg mulighet til å få nye opplevelser og nyte hvert eneste øyeblikk.

Bli en av over 100 millioner kontaktlinsebrukere verden over.

Hvilken type kontaktlinser passer for deg?

Dagens teknologi og innovasjon gjør det mulig å finne en kontaktlinse som passer for alle. Enten du ønsker deg endagslinser, månedslinser, har skjeve hornhinner, ønsker å sove med kontaktlinsene på, eller trenger progressive kontaktlinser. Kontaktlinser egner seg for deg som har en aktiv livstil, der et par briller på nesen bare kommer i veien.

Øynene våre er komplekse, og en type kontaktlinse fungerer ikke for alle. Derfor finnes det et bredt utvalg forskjellige kontaktlinser som dekker ulike behov. De mest vanlige kontaktlinsene er:

Hvilken kontaktlinse som passer for deg og dine øyne blir avklart sammen med optiker på synsundersøkelsen. Har du behov for kontaktlinser? Vi hjelper deg gjerne med både synstest og kontaktlinsetilpasning.

Bestill time for synsprøve hos våre autoriserte optikere

Bestill synsprøve


MULTIFOKALE KONTAKTLINSER – FOR DEG SOM BRUKER PROGRESSIVE BRILLER

Multifokale kontaktlinser er utformet slik at de har ulike linsestyrker som fokuserer synsskarpheten på forskjellig avstand fra brukeren. Men hvordan fungerer dette, og er det noe for deg? Vi hjelper deg med å undersøke multifokale kontaktlinser og forklarer hvordan du bør tenke for å avgjøre om dette er riktig valg for deg.

HVA ER MULTIFOKALE KONTAKTLINSER?Multifokale kontaktlinser er kontaktlinser med flere ulike styrker i én og samme kontaktlinse. Multfokale kontaktlinser passer for deg som vanligvis bruker progressive briller. Vanligvis har de én styrke for å se på nært hold, én styrke for å se på avstand og én styrke for å se på mellomlang avstand. Denne løsningen hjelper personer med presbyopi å korrigere aldersrelaterte synsproblemer der øyet ikke lenger kan fokusere på nært hold.


Prøv kontaktlinser med fuktgivende midler og høy comfort

Det praktiske alternativet med høy komfort

 1. Kontaktlinser med fuktgivende midler holder linsen fuktig hele dagen.
 2. Blunkeaktivert fuktighet.
 3. Fuktgivende midler frigis hver gang du blunker og sørger for komfort hele dagen.
 4. En ny linse hver dag.
 5. Bekvemmelighet som hjelper din øyehelse.
Prøv kontaktlinser gratis i 10 dager

 


EYE FLEX SERVICEAVTALE FOR KONTAKTLINSER

Eye Flex er vår serviceavtale på kontaktlinser. Ved kjøp av kontaktlinser med Eye Flex, får du mulighet til å prøve linsene gratis i inntil 10 dager. På denne måten får du forsikret deg at du er komfortabel med dine nye linser. Som Eye flex kunde får du økt trygghet rundt ditt kjøp, samt gode priser på kontaktlinser og flere andre fordeler:

 • Betal din kontaktlinse rente- og gebyrfritt i opptil 10 mnd.
 • Faktura sendes direkte til deg.
 • Velg om du vil hente kontaktlinsene i butikk, eller om vi skal sende dem rett hjem til deg.
 • Bli innkalt til regelmessig kontroll – velg mellom hver 6, 8. 10. eller 12. måned. Du betaler kun 300,-
 • Få 25% rabatt på briller inkl. Comfort glass. Sjekk ut vårt utvalg briller her.
 • Få 15% på alle solbriller. Sjekk ut vårt utvalg solbriller her.

Vanlig spørsmål

1. Kan jeg bruke kontaktlinser?

Den gode nyheten er at nesten alle kan bruke kontakt- linser. Spør optikeren! Han eller hun er kvalifisert til å se på øynene dine og tilby deg personlig rådgivning.

2. Er kontaktlinsene behagelige hele dagen?

Alcons kontaktlinser gir god komfort. I en studie var 93 % av brukere av DAILIES® kontaktlinser enige i at de er komfortable hele dagen. Det er også dokumentert at AIR OPTIX® månedslinser gir komfort hele dagen,hver dag.

3. Kan jeg trene med kontaktlinser?

Klart du kan det. Uansett hvilken type sport du trener, gir de riktige kontaktlinsene komfortabelt syn i alle situasjoner. Regn, raske bevegelser eller samhandling med andre utøvere kan gjøre idrett vanskelig for aktive mennesker med briller. Med kontaktlinser kan du fokusere på sporten. Du har alltid fullt synsfelt, frie hender og et stabilt syn, uansett om du er aktiv innendørs eller utendørs.

Behov for flere par briller, solbriller og kontaktlinser ? Velg EYE DEAL fra 199,- pr. måned

 

Nå kan du dele opp  betalingen på briller, solbriller og kontaktlinser – helt rent- og gebyrfritt.

EYE DEAL er for deg, som ønsker flere par briller, for deg som bruker både briller og kontaktlinser og samtidig ønsker et par kule solbriller.

Så enten du har behov for flere par briller fordi du trenger ulike styrker til å se på avstand, på dataskjerm eller blott ønsker å følge moten for å skape din egen personlig stil, så kan du nå få den egen brillegarderobe uten å blakke deg helt.

Velg Eye Deal fra 199,- pr. mnd. og del opp betalingen i opptil 20 måneder HELT rente- og gebyrfritt.

EYE DEAL fra 199,- pr mnd

Del på: