Våre merker

Brillemote i 4 faste prisgrupper

Få briller fra Ray Ban, Oakley, Tom Ford, Prada og alle de andre kjente brillemerker til faste priser.

Vi er hele tiden på jakt etter de nye trendene hos designerne, og tar med oss det hotteste tilbake til kundene våre i Eye Factory. Hos oss vil du derfor finne det nyeste fra kjente merker som Tom Ford, Prada, Michael Kors, Giorgio Armani, Ray Ban, Oakley, Gant, Stella McCartney og Alexander McQueen. Sjekk også ut Eye Factory sin trendkolleksjon laget av vårt eget designteam – blitt veldig populær.

For å gjøre det enkelt for våre kunder har vi delt alle brands inn i fire faste prisgrupper.

Trend line : 1399,-  | Design line : 2199,-  | Brand line : 2999,-Fashion line : 3999,-

Synsprøve kr. 790,- og brilletilpasning kr. 400,- kommer i tillegg.

Alle våre priser er for briller inkludert Comfort-glass.

Oakley ble grunnlagt i 1975 av motorcrossentusiast James Jannard, og har siden den gang blitt brukt av atleter i verdensklassen. Briller fra Oakley assosieres ofte med høy ytelsesevne, designerstil og teknisk brillians innen de fleste aktiviteter. Dette er merket for de aktive menneskene som ønsker en stødig og komfortabel brille av beste kvalitet. Finn en Oakley brille som dekker alle dine behov her.

Bredt sortiment Oakley briller

I sortimentet til Oakley finnes det hele 600 forskjellige produkter innenfor blant annet sportsutstyr, hverdagsklær og briller. I dag er ikke merket forbeholdt idrettsutøvere, men konstruert for de aktive menneskene som trenger en brille som sitter godt på nesen, samtidig som de er lette og behagelige. Oakley tilbyr blant annet Active og Lifestyle kolleksjonen, en moteriktig kolleksjon hvor du finner en rekke kule brilleinnfatninger og solbriller. Blant våre sportsbriller fra Oakley finner du et bredt sortiment solbriller og beskyttelsesbriller for de fleste aktiviteter. Vi fører blant annet skibriller, sykkelbriller, snøskjermer og langrennsbriller. Disse kommer i en rekke ulike glass- og fargekombinasjoner. I tillegg finner du et bredt utvalg briller og solbriller til hverdagsbruk, med det samme sporty utseende og solide kvalitet.
På tide med en synstest? Bestill din synstest her.

Prizm Technology fra Oakley

Oakley er en ledestjerne innen brilleutvikling, og finner stadig opp nye teknologier for å forbedre både linser og rammer. Alle nye modeller er testet under ekstreme forhold, slik at briller fra Oakley kan garantere både god komfort og brukervennlighet. Prizm Technology er kanskje den mest kjente teknologien som kommer fra Oakley. Prizm er en revolusjonerende type glass som øker kontrastene i omgivelsene, konstruert for å gi deg den optimale brukeropplevelsen, uavhengig av aktivitet. Du finner Prizm glass fra Oakley i flere av våre sportsbriller, snøbriller og hverdagssolbriller. I vårt sortiment finner du også et bredt utvalg Oakleysolbriller med styrke. Her kan du lese mer om solbriller med styrke. Sjekk ut hele vårt sortiment på denne siden. Vi gjør oppmerksom på at utvalget vil variere fra butikk til butikk. Kom innom og finn brillen som får deg til å yte litt ekstra i hverdagen.

Se alle produkter

Ray-Ban® har i en årrekke vært et kjent merkenavn i brilleverden. I sitt store spekter av produkter tilbyr Ray-Ban® en rekke kule brilleinnfatninger og solbriller som passer til enhver stil. I vårt sortiment finner du et bredt utvalg Ray-Ban® briller, i de mest populære fasongene og fargekombinasjonene.

Bredt utvalg Ray-Ban® solbriller

Ray-Ban® er trolig mest kjent for sitt store utvalg solbriller. Ray-Ban® har en historie som går helt tilbake til 1920-tallet, hvor det amerikanske flyvåpnet så et økende behov for å beskytte pilotenes øyne. I 1937 så pilotbrillene Ray-Ban® Aviator dagens lys. En modell som er like populær den dag i dag. Ray-Ban® kommer i 19 forskjellige stiler og fasonger, i opptil 300 ulike fargevariasjoner. I tillegg tilbyr Ray-Ban® hele 95 ulike typer brilleglass på sine solbriller, slik at du kan finne et eller flere par som dekker dine behov. I vårt sortiment vil du til enhver tid finne 90 ulike modeller av Ray-Ban® briller og solbriller.

Ray-Ban® solbriller med styrke

Som autorisert Ray-Ban® forhandler har vi gleden av å være blant de første i landet som tilbyr Ray-Ban® solbriller med styrke. Ray-Ban® leverer førsteklasses brilleglass med DST-teknologi (Digital Surfacing Technology), som holder glassene i større grad fri for både vann og smuss. Glassene kommer både som solbrilleglass og vanlige brilleglass, med den kjente Ray-Ban® logoen gravert inn i glasset. Du kan velge mellom en rekke fine farger, speilrefleks eller de klassiske glassfarger. Ray-Ban® med styrke kan fås fra kr 2499,-.
Her kan du lese mer om Ray-Ban® med styrke.  

Noen av de mest kjente stilene fra Ray-Ban® er:

  • Aviator / Pilotbriller
  • Wayfarer
  • Clubmaster
  • Round Metal
  • Justin
  • Erika
På tide med en synstest? Bestill din synsundersøkelse her.

Ray-Ban® brilleinnfatning

Ray-Ban® tilbyr også et bredt spekter unike brilleinnfatninger i sin kolleksjon. I tillegg til deres egen vri på lesebriller, finnes brilleinnfatningene i de fasongene som du kjenner igjen fra en typisk Ray-Ban® solbrille. På denne måten kan du opprettholde den samme kule looken hele året. Sjekk ut vårt sortiment i din nærmeste butikk. Vi gjør oppmerksom på at utvalget vil variere fra butikk til butikk.

Se alle produkter