Persol

THE NEW CLASSIC – COMING SOON

New / New Arrivals / Sunglasses

Vi har gleden av å introdusere Persol « per il sole» ( for the sun ).

Persol er et italiensk merke som introduserte sin første kolleksjon allerede i 1917. Persol solbriller og briller er elsket over hele verden.

 

 

Persol tok Hollywood med storm

Persol har designet brilleverdenens ultimate klassikere. I 1957 kom modell 649 til verden. Med design, form og kvalitet har Persol skapt en kultur og unike ikoner som ingen andre før dem.

Hollywood og filmens verden tok hurtig Persol til seg og merket var kjent for sitt eksellente design og raffinerte eleganse.

 

Verdens første « folding pocket» solbrille

I 1963 gjorde skuespilleren Steven McQueen Persol udødelig med modell 714, en ny klassiker var født og verdens første “Folding Pocket” kom til verden.

 

 

NEW ARRIVAL

De nye Persol kolleksjoner opprettholder en tidløs stil som er unik for Persol, med moderne innovasjon i utforming og design.  Persol står for toppkvalitet og raffinert eleganse.

Giuseppe Ratti ble opprinnelig utviklet i Torino i 1917 og ønsket å lage teknisk avanserte briller for å tilfredsstille kravene til piloter og sportsdrivere, som trengte komfort, beskyttelse og optimal syn. På 1980-tallet deltok Persol solbrillene i flere ekspedisjoner for å teste glassenes kvalitet i høye høyder og i ørkenen. Disse testene bekreftet deres ytelse i ekstreme forhold, så hvis ideen om en eventyrer snakker med din ånd, kan Persol ha de perfekte briller og solbriller for deg!

Kom inn til Eye Factory snart for å sjekke dem ut

 

 

 

!

 

 

 

Del på: