RAW EYEWEAR

Eye Factory lanserer nytt brillemerke

I samarbeide med et dansk design-team har Tina Nyeman fra Eye Factory designet sin helt egen og unike brillekolleksjon.

Se RA_W brillene her

 

«Vi ser et økende ønske hos våre kunder for en større bredde innen brillemoten og hvor et skandinavisk look  får en større plass. Siden dette ikke finnes i Norge, så har vi i samarbeide med et dansk team selv utviklet og designet en helt unik brillekolleksjon som henter inspirasjonen fra vestkysten i Danmark»  – sier Tina Nyeman daglig leder og medeier av Eye Factory.

Brillekolleksjonen har fått navnet RA_W

Gründer med designtalent

Tina Nyeman har 30 års erfaring fra ulike lederposisjoner i brillebransjen, men det var først da hun i samarbeide med Bjørklund startet optikerkjeden Eye Factory at kreativiteten fikk fritt utspill.

Det er imidlertid ikke første gang Tina setter seg ned ved designbordet, hun har nemlig også designet Eye Factory´s første brillekolleksjon. Det ble en umiddelbar suksess og ble hurtig en sentral del i Eye Factory`s utvalg av trendy briller.

Eye Factory så dagens lys i 2015 hvor den første optiske butikken åpnet på Byporten, siden har kjeden vokst og har nå butikker på Østlandet i tillegg til Bergen og Trondheim.

I tillegg til å selge sine egne kolleksjoner fører optikerkjeden også briller fra alle de største motehusene i verden. Blant annet Gucci, Prada, Tom Ford, Giorgio Armani, Ray Ban og Valentino bare for å nevne noen av de internasjonale merkene optikerkjeden fører.

 

Se RA_W brillene her

 

 

Inspirert av naturen

 

RAW står for den unike råheten vi finner i naturen.

 

Hver kolleksjon er inspirert og dedikert til et spesifikt område på vår jordklode, og har som formål å gjenspeile farger, teksturer og former fra disse områdene.

 

 

 

 

Vi er stolte over å kunne lansere den første kolleksjonen av RAW Eyewear.

 

En brillekolleksjon som er inspirert av vestkysten i Danmark. Vi har gitt kolleksjonen navnet 55.8 som er henholdsvis bredde og lengdegraden på dette unike stedet.

 

Brillekolleksjonen har naturlige materialer og delikate farger som vi har hentet fra naturen på vestkysten av Danmark. Under den blå himmelen og horisonten finnes havet, muslinger, sjøgress, rav og skjell i tillegg til skjønne sandige dyner.

 

Brillekolleksjonen består av 12 modeller til både damer og herrer.

 

 

 

Se RA_W brillene her

Del på: