Ray-Ban® briller og solbriller med styrke.

Bestill time for synstest

Ray-Ban® solbriller med styrke

Vi fører de originale Ray-Ban®-glassene med styrke og som autorisert Ray-Ban®-forhandler har vi gleden av være blant de første i Norge som tilbyr dette.

Priser for Ray-Ban solbriller med styrke fra 3199,-. Tilbud varighet t.o.m 31. mars

 

Ray-Ban® briller og solbriller nå med sertifiserte og originale styrkeglass

Hos oss får du de originale  Ray-Ban ® briller og solbriller med og uten styrke.

Nå slipper du som ønsker Ray- Ban® med styrke å gå rundt med glass som ikke har den unike glass teknologi, beskyttelse og farger som Ray-Ban er verdenskjent for. Vi tilbyr nemlig alltid originale Ray-Ban® glass også når du oppgraderer dine briller eller solbriller fra Ray-Ban® til styrkeglass.

 

Se opp for logo og inngravering i dine Ray-Ban® briller! Så er du sikker på at du får den teknologi og beskyttelse Ray-Ban er verdenskjent for, også når du velger å oppgraderer solbriller eller briller med dine styrker.

 

Ray-Ban® har et stort glass sortiment med styrke

Ray-Ban® original brilleglassene kommer både til solbriller og vanlige brilleglass, og fra nå av kan du kombinere Ray-Ban-innfatningene med førsteklasses brilleglass med DST-teknologi (Digital Surfacing Technology). Den berømte logoen graveres på glassene og som gir deg den helt autentiske opplevelsen.

skjermbilde-2017-02-24-kl-15-48-36

 

Få de originale fargene på dine Ray-Ban® solbriller med styrke

Hos oss får du Ray-Ban® med styrke i alle de kjente fargene som du kjenner RayBan® for. Velg mellom kjente farger som G15- grønn, B15- brun eller Mirror- serien som er flotte speilrefleks farger i f.eks blå, oransje eller rosegold i tillegg til mange flotte graderte farger.

Kom innom så viser vi deg vårt Ray-Ban® glass sortiment.

 

 

 

 

Ray-Ban® med styrke – nå også som progressive

Hos oss kan du som trenger progressive briller også oppgradere til Ray-Ban® med originale progressive glass. Enten du velger Ray-Ban® med eller uten solfilter, så har vi sortimentet for deg som trenger progressive glass

Se alle Ray-Ban® briller her

Se alle Ray-Ban® - klikk her

DEN KOMPLETTE RAY-BAN®-OPPLEVELSEN

RAY-BAN® UTVALG I SÆRKLASSE

Eye Factory har alltid 90 ulike modeller av Ray-Ban-briller og solbriller i sortimentet, og vi hjelper deg å finne akkurat den modellen du er på jakt etter.

De første Ray-Ban-solbrillene ble laget i USA i 1937 for å beskytte øynene mot solens blendende stråler. Siden den gang har selskapet fokusert på å kombinere utmerket teknologi i brilleglassene med solbriller og innfatninger i forskjellig design.

Se alle Ray-Ban® solbriller her

Se alle Ray-Ban® - klikk her

 

 

skjermbilde-2017-02-24-kl-15-47-45

Del på: