NYHET! Originale Ray-Ban®-glass med styrke

BRILLER OG SOLBRILLER MED RAY-BAN®-GLASS I DIN STYRKE FRA 2999,-

Nå lanseres de originale Ray-Ban-glassene med styrke i Norge, og som autorisert Ray-Ban-forhandler har vi gleden av være blant de første i landet som tilbyr dette. Priser for Ray-Ban med styrke fra 2999,-.

Glassene kommer både som solbrilleglass og vanlige brilleglass, og fra nå av kan du kombinere Ray-Ban-innfatningene med førsteklasses brilleglass med DST-teknologi (Digital Surfacing Technology). Den berømte logoen graveres på glassene og som gir deg den helt autentiske opplevelsen.

Se alle Ray-Ban® briller her

Se alle Ray-Ban® - klikk her

DEN KOMPLETTE RAY-BAN®-OPPLEVELSEN


Våre optikere er spesialister i å tilpasse Ray-Ban® DST teknologi med styrke

Bestill time idag, så hjelper våre optikere og salgkonsulenter med å finne modellen som passer for deg.

Bestill time her

 

 

RAY-BAN® UTVALG I SÆRKLASSE

Eye Factory har alltid 90 ulike modeller av Ray-Ban-briller og solbriller i sortimentet, og vi hjelper deg å finne akkurat den modellen du er på jakt etter.

De første Ray-Ban-solbrillene ble laget i USA i 1937 for å beskytte øynene mot solens blendende stråler. Siden den gang har selskapet fokusert på å kombinere utmerket teknologi i brilleglassene med solbriller og innfatninger i forskjellig design.

 

 

Se alle Ray-Ban® solbriller her

Se alle Ray-Ban® - klikk her

Design din Ray-Ban® og velg din favorittfarge på glassene.

Velg og design din Ray-Ban-brille eller solbrille med styrke. Alle Ray-Ban-briller med styrke leveres med originale Ray-Ban-glass og kommer i tillegg med den velkjente logoen. Du kan velge mellom ulike fine farger, speilrefleks eller de klassiske glassfarger. Alt tilpasset din styrke.

Ray-Ban-briller med styrke er tilpasset dine behov, og gir deg en helt spesiell og skreddersydd opplevelse fra verdens mest populære brillemerke. Kom forbi så viser vi deg alle mulighetene.

Ray-Ban® med styrke priser fra 2999,-

 

Se alle Ray-Ban®-briller her

Se alle Ray-Ban - klikk her

skjermbilde-2017-02-24-kl-15-48-36 skjermbilde-2017-02-24-kl-15-47-45

Del på: