En solrik påske starter hos Eye Factory

Se alle solbrillene her


Enten du skal tilbringe påsken på snødekte fjell eller i byen så bør du beskytte dine vakre øyne mott UV- stråling

Hos Eye Factory hjelper vi deg med å får den perfekte påskeopplevelsen. La ikke idyllen slå sprekker ved å utsette øynene og huden for intens UV-stråling. Med solkrem og solbriller til både voksne og barn, blir fjellturen bedre.

Refleksjon fra snø kan øke UV-nivået med opp til 50 prosent, og spesielt nysnø reflekterer mye. Skal du til fjells eller ferdes i åpent terreng, kan du bli solbrent og snøblind, hvis du ikke beskytter deg. Solbeskyttelse og solbriller er viktig for både barn og voksne.

 


Sport – vi anbefaler Oakley!

Hos Eye Factory har de et stort og bredt utvalg av solbriller for de fleste aktiviteter – langrenn, sykling, fjell og hverdagsbruk. Oakley ble grunnlagt i 1975 for atleter i verdensklassen. I dag kjennetegnes Oakley brillene og solbrillene med ytelsesevne, designerstil og teknisk brillians. Dette er merket for de aktive menneskene som ønsker en stødig og komfortabel brille av beste kvalitet.

Tips! Visste du at Oakley også fås med styrke?  Kom innom så hjelper Eye Factory deg med å finne den perfekte løsning for deg og ditt syn.

 

 

Se flere Oakley solbriller

 


FAKTA – BRUK SOLBRILLER

Solbriller stopper UV-strålingen og reduserer lysmengden, inkludert det meste av det som reflekteres fra snøen. I tillegg oppleves det behageligere å være ute i sollyset. UV-stråling kan forårsake skader på hornhinnen og øyelinsen (snøblindhet). Det viktigste du kan gjøre for å beskytte øynene mot sol reflektert fra snø, er å bruke solbriller som dekker godt eller har sideklaffer.

UVA OG UVB STRÅLER

UV-STRÅLENE ER EN NATURLIG DEL AV SOLLYSET. NOE AV UV STRÅLENE FILTRERES BORT I OZONLAGET, MEN ØYNENE TRENGER EKSTRA BESKYTTELSE.

Hvis øynene utsettes for mye ultrafiolett lys kan man oppleve alt fra milde til mer alvorlige skader som snøblindhet.

Undersøkelser viser at lang tids påvirkning av UV-stråler kan føre til utvikling av senskader som grå stær og macula-degenerasjon, en sykdom som angriper netthinnen (på folkemunne kalt forkalkning).

Alle solbrillene hos Eye Factory har UVA, UVB og UVC filter – for å beskytte øyene dine mot den nydelige, men også ”skadelige” solen.


Nyt påskesolen i byen med nye Ray-Ban®!

Hvis du ikke er avhengig av hvit påske på fjellet,  kan du nyte påskesolen i byen eller under varmere himmelstrøk i stedet.

Det er lite som kjennes så godt som de første, varmende solstrålene etter en lang vinter, men husk solbrillene også selv om det er overskyet.

 

 


 

ÅRETS SOLBRILLEMOTE 2018

Solbriller er motetilbehør som aldri før, en brille eller solbrille kan virkelig gjøre et antrekk.

I år er det de store kvadratiske metallbrillene som er i vinden. Siste sommer var det runde solbriller for alle pengene men nå gjør de rektangulære og firkantede stor suksess på Insta og hos bloggerne. Det skal være glamorøst, oversized og helst i tynt metall med dekor på front og stang. Logomani er også tilbake -Gucci viser selvtillid og går all -in på bruk av logo.

Hos Gucci finner vi i tillegg superlekkert pynt på brillene i form av overdådige perler og strass.

KLIKK HER: Gucci har årets hotteste kolleksjon

 

 

 

 

Se alle solbrillene her

 


Gigi Hadid viser veien

Solbrillemoten 2018 vil også være året hvor de smale solbrille med cat-eye fasong slår til. Gjør som Gigi Hadid  og velg rosa, gule eller blå glass.

 

 

 

Når det gjelder farger går det mye i gull, havanna, jordfarger som olivengrønn og burgunder, men også knasje farger som pink, gul og grønt vil komme denne våren – spesielt på brilleglassene. Fargene er inspirert av det som har blitt vist på catwalken for denne sesongen, som hos  Tom Ford, Prada, Stella McCartney, Giorgio Armani og Gucci

 

Kom innom for en hyggelig brilleprat så finner vi brillene for deg.

God påske

Hilsen Team Eye Factory

 

KLIKK HER: Tips for deg som vil gå våren imøte med kule shades:

 

 

 

Del på: