Vinn Oakley skipakke

Akkurat nå kan du vinne en kul skipakke! Kjøp Oakley solbriller eller briller hos oss og vær med å vinne et outfit fra Oakley.

Ut på ski – vi anbefaler Oakley!

Hos Eye Factory har vi et stort og bredt utvalg av solbriller for de fleste aktiviteter – langrenn, sykling, fjell og hverdagsbruk. Oakley ble grunnlagt i 1975 for atleter i verdensklasse. I dag kjennetegnes Oakley brillene og solbrillene med ytelsesevne, designerstil og teknisk brillians. Dette er merket for de aktive menneskene som ønsker en stødig og komfortabel brille av beste kvalitet.

Tips! Visste du at Oakley også fås med styrke?  Kom innom så hjelper Eye Factory deg med å finne den perfekte løsning for deg og ditt syn.

Se vårt store utvalg av solbriller fra Oakley.

Se alle Oakley - klikk her

 

Optimal beskyttelse og syn

Hos Eye Factory hjelper vi deg med å få den perfekte utendørsopplevelsen. Vi tar vare på dine øyne og samtidig gir vi deg råd om det siste innen solbriller og årets mote.

Refleksjon fra snø kan øke UV-nivået med opptil 50 prosent, og spesielt nysnø reflekterer mye. Skal du til fjells eller ferdes i åpent terreng, kan du bli solbrent og snøblind hvis du ikke beskytter deg. Solbeskyttelse og solbriller er viktig for både barn og voksne.

Se vårt store utvalg av solbriller fra Oakley.

Se alle Oakley - klikk her

 

FAKTA OM SOLBRILLER

Solbriller stopper UV-strålingen og reduserer lysmengden, inkludert det meste av det som reflekteres fra snøen. I tillegg oppleves det behageligere å være ute i sollyset. UV-stråling kan forårsake skader på hornhinnen og øyelinsen (snøblindhet). Det viktigste du kan gjøre for å beskytte øynene mot sol reflektert fra snø, er å bruke solbriller som dekker godt.

UVA- OG UVB-STRÅLER

UV-STRÅLENE ER EN NATURLIG DEL AV SOLLYSET. NOE AV UV-STRÅLENE FILTRERES BORT I OZONLAGET, MEN ØYNENE TRENGER EKSTRA BESKYTTELSE.

Hvis øynene utsettes for mye ultrafiolett lys kan man oppleve alt fra milde til mer alvorlige skader som snøblindhet.

Undersøkelser viser at lang tids påvirkning av UV-stråler kan føre til utvikling av senskader som grå stær og macula-degenerasjon, en sykdom som angriper netthinnen (på folkemunne kalt forkalkning).

Alle solbrillene hos Eye Factory har UVA, UVB og UVC-filter – for å beskytte øyene dine mot den nydelige, men også ”skadelige” solen.

  

 

 

 

 

 

Del på: